Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Eski ortaklardan rakip olur mu?

Son günlerde Bodrum'da en çok, geçen yıl ortak beach açan Hande Yener ile Berksan'ın, bu sezon yan yana iki farklı mekanda rakip olması, Blue Marlin'de ödenen yüksek hesaplar ve trafik konuşuluyor. Ayrıca yeni gençliğin flört şekli, İbrahim Tatlıses'in, oğlu İdo'ya şarkı söylerken eşlik etmesi ve La Plaj'ın bayram boyunca festival tadında eğlence sunması da konuşulan diğer konular arasında.

THE QUEEN İŞ BAŞINDA
Ben de soluğu ilk önce Hande Yener'in plajı Sebastian Beach'te, ardından da Berksan'ın plajı Çilek Beach'te aldım. İkisinde de iğne atsan yere düşmez bir kalabalık vardı ancak tabii ki başarı kalabalıkla ölçülmemeli.
Burada önemli olan bir plajdan neler beklediğimiz... Bu noktada Çilek Beach bazı konularda zayıf kalırken, Sebastian Beach'in eksiği yok, fazlası var.
Bayramın ikinci günü Sebastian Beach'te, 'The Queen' dediğimiz Hande Yener ve Yener'in son dönemin en başarılı DJ'lerinden biri olan oğlu Çağın Kulaçoğlu, Çilek'te ise Berksan, Hakan Hepcan, Cemre Burak ve Turaç Berkay performans sergiledi. Sebastian'da gerçek bir Hande Yener enerjisi var; kimse yerinde duramıyor. İki mekanın yan yana olmasından dolayı müzikler birbirine karışsa da eğlence hiç hız kesmiyor. Sebastian'ın eğlencesi Happy Hour'la da bitmiyor. Gündüzleri, iskelenin sonunda bulunan ve gökyüzüne doğru uzanan bir merdivenden yukarıya doğru çıkıp kendinizi denizin üzerinde duran kocaman bir pofidiğin üzerine bırakabiliyorsunuz. Çilek'in gündüz eğlencesinde ise denizin ortasında bir salıncak var. Arkadaşınıza rica ediyorsunuz; sizi sallıyor, üzerine Çilek hatırası olarak bir de fotoğraf çektiriyorsunuz. Bence pofidik üzerine atlamak daha çok tercih edilir; ne de olsa adrenalin mutluluk verir.
Sebastian'ın iskelesinde Gamsız Meyhane'nin kurucuları Fikret Bakıcı ve Emel Yalçın'ın yeni göz bebeği olan Müptela adlı mekan var. Akşamları Yalıkavak'ın dillere destan yakamozu eşliğinde özel soslu ıstakoz yemek isteyenler buraya geliyor.
Dikkat, siz de buranın müptelası olabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA